Houthandel Lecoutere - Dirk Martensstraat 16, 8200 Brugge - 050/31.59.06 - info@lecouterehout.be
Open Ma-Vr 8u-18u Za 9u-12u

Parket

Massief parket

Hoebeek parketten

Hoebeek

Al vier generaties lang, sinds 1904, zit de passie voor massief hout, verweven in onze producten. Massief parket, wanden, plafonds, houten gevelbekleding, ceder sidings, terrasplanken, lijsten, deuren en verlijmd hout. Hoebeek: houten producten voor binnen & buiten. Zie de website voor meer info.

En vele andere...

Toonzaal

Kom zeker een bezoek brengen aan onze toonzaal waar u ons uitgebreide gamma ter plaatse kan bezichtigen. Ons aanbod bevat onder andere massieve plankenvloeren in eik (14mm en 20mm) en den, reeds behandeld of onbehandeld . Met onze ervaring en kennis kunnen we u zeker aan het juiste parket helpen.

Samengesteld parket

Lamett

Lamett

Lamett is de trendsetter in zowel de Laminaat als de Parket wereld. Hun drang naar innovatie heeft van Lamett de meest vooruitstrevende speler in de markt gemaakt. Lamett staat voor elegantie, stijl en vernieuwing. Hun product zal van uw huis een thuis maken waar gezelligheid primeert . Zie de website voor meer info.

Lalegno

Lalegno

Lalegno parket is duurzaam en dus voordelig in gebruik. Het parket kan verschillende malen gerenoveerd worden en daarvoor is de dikte van de toplaag bepalend. Zie de website voor meer info.

G.WA

GWA

G.WA is één van de sterkste spelers in samengesteld parket, laminaat, plafonds, multiplex en bamboe op de Belgische markt. Dit dankzij het voortdurend zoeken naar innovatieve kleuren en designs. Kwaliteit en service worden door G.WA hoog in het vaandel gedragen en de producten worden dan ook voortdurend aan de strengste kwaliteitsnormen en -controles onderworpen. Zie de website voor meer info.

Berrywood

Berrywood

Het parket van Berry Floor wordt volledig, van grondstof tot en met het afgewerkt product, in Meaulne, Frankrijk geproduceerd. Berry Wood is gebouwd in 1995 op 23.800 m² en heeft aanzienlijke investeringen gedaan, die vooral een opmerkelijk hoge kwaliteit van haar producten geven, die zijn erkend door al haar partners en klanten.. Zie de website voor meer info.

Onze diensten

Wij leveren al onze producten bij u thuis, zowel voor professionelen als particulieren.

Bekijk de diensten die Houthandel Lecoutere u kan bieden.

Onze producten

Hout
Parket
Laminaat
Wand- en plafondplanchetten
Terrasplanken
Plaatmaterialen
Deuren
Isolatiemateriaal
Andere

 

Site navigatie

» Home
»
Producten
»
Diensten
»
Toonzaal
»
Info

Contactgegevens

Houthandel Lecoutere
Dirk Martensstraat 16
8200 Brugge

050/31.59.06
info@lecouterehout.be

Openingsuren

Maandag tot Vrijdag
Van 8 uur tot 18 uur (doorlopend open over middag)
Zaterdag
Van 9 uur tot 12uur
Zondag gesloten